Врати

Изработваме широка гама от метални, врати изработени от листов материал, пожароусточиви врати според изискванията за пожароустойчивост до 90 мин, както и ажурни врати изработени от различни профили и тръби подходящи за външно приложение.


Метални врати

Изработват се от плътен листов материал, подходящи за входни врати, врати за складове, мазета, на грунд и боя.


Пожароустойчиви врати

Вратите за отвори в пожарозащитни прегради са изработени от два слоя стоманени листа с дебелина 1 мм. Дебелината на пласта (сечението между тях) е 45 мм за защита на отвори в пожарозащитни стени (граница на пожароустойчивост 45 мин.) и 80 мм за защита на отвори в Брандмауери (граница на пожароустойчивост 90 мин.).

Пространството между двата слоя стоманени листа е запълнено с минерална вата „Орсил“ внос от Чехия, която се отнася към групата на негоримите материали – протокол № 117/1999 г. НСПАБ-МВР.

Външно вратите са боядисани с прахово покритие. Вратите са негорими, димоуплътнени и самозатварящи се и изработени в съответствие с чл. 18, чл. 21, чл. 22 и т. IV от приложение №3 към чл.6 Наредба № 2- ПСТН.


Ажурни врати

Ажурни врати се изработват от листов материал , комбиниран с различни квадратни профили или тръби от стомана, в най-разнообразни модели на груд и боя. Подходящи за дворни врати и врати на огради.


 
 
 
Delano Hill Jersey