Парапети от стъкло

Парапети от стъкло и инокс

Парапети от инокс и стъкло се използват за вътрешен и външен монтаж, като са подходящи са за тераси, според законовите нормативи. 
Иноксът може да бъде сатениран, огледален и матиран, а стъклата прозрачни и цветни.
Могат да бъдат с подов монтаж или страничен /конзолен/ – в прави и извити участъци.
Монтажът на парапетите от стъкло и инокс се извършва след полагане на подовата настилка.


Парапети от стъкло и алуминий

Използват за вътрешен и външен монтаж. Алуминият е специално оксидиран, за да не променя своя цвят в зависимост от атмосферните влияния. Стъклата могат да бъдат закалени или триплекс.
Парапетите от стъкло и алуминий могат да са с подов или страничен /конзолен/ монтаж – в прави и извити участъци, като монтажът им се извършва след полагане на подовата настилка.


Парапети от стъкло и черен метал

Парапетите от стъкло и черен метал се изработват от тръби, шини или квадратни стоманени профили, които в последствие се боядисват с боя, предварително могат дабъдат обработени с грунд или горещо поцинковани. Предварителната обработка се препоръчва при външен монтаж, където парапетът ще бъде изложен на атмосферни влияния.
Боята може да бъде поставена ръчно или машинно прахово боядисване. Парапетите от стъкло и черен метал са с подов монтаж или страничен /конзолен/. Поставят се какво в прави, така и в извити участъци, като монтажът на парапетите от стъкло и черен метал се извършва след полагане на подовата настилка.

 
 
 
Delano Hill Jersey