Парапети от черен метал

Парапети от черен метал със стъкло

Парапети от черен метал със стъкло се изработват от тръби, шини или квадратни стоманени профили, които в последствие се боядисват с боя. Могат да бъдат предварително обработени с грунд или горещо поцинковани – това се препоръчва при външен монтаж, където парапетът ще бъде изложен на атмосферни влияния.
Боята поже да бъде поставена ръчно или машинно прахово боядисване.
Могат да бъдат с подов монтаж или страничен /конзолен/. В прави и извити участъци.
Монтажът на парапетите от черен метал със стъкло се извършва след полагане на подовата настилка.


Парапети от черен метал с иноксови въжета

Парапети от черен метал с иноксви въжета се изработват от тръби, шини или квадратни стоманени профили, които в последствие се боядисват с боя. Използват се и иноксови въжета с различни дебелини, закрепени посредством специални елементи /обтегачи/. Парапетите от черен метал с иноксви въжета могат да бъдат предварително обработени с грунд или горещо поцинковани, когато се монтират на открито, където са изложени на атмосферните влияния.
Боята се поставя ръчно или машинно /прахово боядисване/.
Парапети от черен метал с иноксви въжета могат да бъдат с подов или страничен /конзолен/ монтаж – в прави и извити участъци.
Монтажът им се извършва след полагане на подовата настилка.


Парапети от черен метал с дървени ръкохватки

Изработват се от тръби, шини или квадратни стоманени профили. В последствие се боядисват с боя. Възможна е предварителна обработка с грунд или горещо поцинковани, в случай, че се монтират на открито и ще бъдат изложени на атмосферни влияния. Ръкохватките се изработват от естествен материал – дъб или бук и могат да бъдат в различен цвят по каталог и в разнообрзни форми – кръгли, квадратни, овални. 
Боята се поставя ръчно или машинно – прахово боядисване.
Парапетите от черен метал с дървени ръкохватки могат да бъдат с подов монтаж или страничен /конзолен/, като е възможно да бъдат монтирани в прави и извити участъци, а самият монтаж се извършва след полагане на подовата настилка.


Парапети от черен метал с хоризонтални струни – тръби или квадратни профили

Изработват от тръби, шини или квадратни стоманени профили, които в последствие се боядисват с боя. Използват се за вътрешен и външен монтаж, по тераси, стълбища, площадки. Могат да бъдат предварително обработени с грунд или горещо поцинковани, което се препоръчва при външен монтаж, където парапетът е изложен на атмосферни влияния.
Боята може да бъде поставена ръчно или машинно прахово боядисване.
Парапетите могат да бъдат с подов или страничен /конзолен/ монтаж – в прави и извити участъци.
Монтажът на парапетите от черен метал с хоризонтални струни – тръби или квадратни профили се извършва след полагане на подовата настилка.


Парапети от черен метал с вертикални тръби или квадратни профили

Тези парапети се изработват от шини, тръби или квадратни стоманени профили. Използват се за тераси, стълбища, площадки. Могат да бъдат предварително обработени с грунд или горещо поцинковани – това се препоръчва при външен монтаж, където парапетът ще бъде изложен на атмосферни влияния.
Боята се поставя машинно /прахово боядисване/ или ръчно.
Парапетите от черен метал с вертикални тръби или квадратни профили са с подов или страничен /конзолен/ монтаж – както в прави, така и в извити участъци.
Монтажът се извършва след полагане на подовата настилка.


 
 
 
Delano Hill Jersey